Uitnodiging Brabantse Minioren Finales 2023
Uitnodiging Brabantse Minioren Finales 2023

Uitnodiging Brabantse Minioren Finales 2023

De zwemverenigingen De Warande uit Oosterhout en De Biesboschzwemmers uit Werkendam zijn bereidt gevonden om de Brabantse Minioren Finales 2023 te organiseren. De wedstrijd wordt gehouden op zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023 in Recreatieoord De Warande te Oosterhout.

Aan de hand van de klassement van Regio zijn de deelnemerslijsten bepaald. De 24 snelste zwemmers van deze lijsten mogen starten. De 5 zwemmers daarna zijn reserve en mogen starten indien er zwemmers afmelden. Deze reserve zwemmers zijn in de lijst aangegeven met AFW. Als er op een programmanummer zoveel afmeldingen zijn dat het hier vermelde aantal niet meer voldoet, wordt dit niet aangevuld met zwemmers van een lagere ranking.

De zwemmer wordt ingeschreven met de snelste tijd gezwommen in een wedstrijd van het miniorencircuit. Het kan dus zo zijn dat er in een andere wedstrijd een snellere tijd is gezwommen.

Je krijgt een inschrijfbestand toegestuurd. Hieronder vindt je een beschrijving hoe het bestand ingelezen kan worden in Splash Team Manager. In dit bestand kunt je niet zien of je zwemmer reserve is, daarvoor moet je kijken op de deelnemerslijst.

Alle zwemmers staan op de plaatsingslijst op de livetiming (hierop zal ook het inschrijfbestand (lxf) staan). De livetiming is te vinden op: https://b-b-z.nl/BMF2023/livetiming/  

Hieronder vindt je een beschrijving hoe het bestand ingelezen kan worden in Splash Team Manager.

Voor de inschrijving ontvangen wij graag:

  • Een PDF bestand ter bevestiging met de deelnemers en de afstanden waaraan zij deelnemen. Deze kunt je tot uiterlijk 1 maart 2023 insturen. Uw hoeft geen LXF file toe te zenden.
  • In de PDF/ mail kun je ook uw estafette inschrijvingen toevoegen. Meld voor en achternaam van de zwemmer. (aub niet een nieuwe lxf sturen maar losse mail)
  • Een losse mail met de afmeldingen ( “naam, leeftijdscategorie, slag en afstand” of “naam” en de vermelding “ zwemt op geen van de aangegeven afstanden mee”.) en in het onderwerp “ BMF2023 <vereniging>”,.
  • Zwemmers die zijn geplaatst in de op de livetiming en niet willen zwemmen moeten worden afgemeld per programmanummer. Ook dit kan tot 9 maart 2023 20.00 uur. (dus óók de zwemmers met aanduiding AFW afmelden indien gewenst!)
  • Verder hanteren wij de regel: afgemeld = afgemeld. Dat kan niet terug worden gedraaid.
  • Afmelden (alleen door verenigingssecretariaat) moet naar zwemcie@b-b-z.nl
  • IPC zwemmers kunnen ook starten (Hun IPC punten worden vergeleken met de FINA punten van de deelnemers.) Ze starten op een extra startplek indien ze niet op een startplaats staan op basis van hun tijd.

Dagelijks verwerken wij de afmeldingen en zetten dat op de livetiming. De livetiming geeft dus een actueel overzicht van de deelnemerslijsten. Van wijzigingen worden verenigingen niet persoonlijk op de hoogte gesteld. Houdt de site dus goed in de gaten!

Er is livetiming beschikbaar. Tijdens en na de wedstrijd is hier het programma te volgen. Tijdens de wedstrijd kan dit ook via de app “splashme” .

De app SplashMe is te koop in de Apple Store en Google play.

In het bad is er geen programmaverkoop en zijn er alleen papieren programma’s voor de officials. Trainers en publiek kunnen het programma vanaf vrijdagavond 20.00 uur gratis downloaden vanaf de livetiming.

Voor deze wedstrijd zijn natuurlijk ook officials nodig, deze graag aanmelden bij rocz.planning@knzbzuid.nl .

De bepalingen zijn hier te vinden.

Indien er overige vragen of onduidelijkheden zijn graag mailen naar:  zwemcie@b-b-z.nl

Deel dit: