Estafettes tijdens Brabantse Minioren Finales
Estafettes tijdens Brabantse Minioren Finales

Estafettes tijdens Brabantse Minioren Finales

Aangezien er geen duidelijk antwoord van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB) tot op heden is ontvangen is er besloten om bij de gemengde estafettes dezelfde bepalingen toe te passen als tijdens het minioren circuit.

Dit houdt dus in dat de samenstelling van de estafettes mag bestaan uit het twee jongens en twee meisjes, maar het is ook toegestaan om estafettes samen te stellen volgens de 1-3 verhouding. Dus een ploeg met één jongen en 3 meisjes of het omgekeerde is ook toegestaan. Estafettes die alleen bestaan uit jongens of meisjes zijn NIET toegestaan.

Let bij de inschrijving van programma nummers 14 en 15 op dat er alleen meisjes minioren 5 mee mogen doen. Dus meisjes geboren in 2012 en niet meisjes geboren in 2013 of later. TeamManager geeft hier ook een waarschuwing op.

De bepaling over de deelnemers van de estafette dat zij individueel aan de start moeten komen, blijft wel gelden.

Deel dit: