Jury opstellingen BMF2023 bekend
Jury opstellingen BMF2023 bekend

Jury opstellingen BMF2023 bekend

Vanavond zijn de juryopstellingen van de Brabantse Minioren Finales 2023 op de website geplaatst. De organiserende verenigingen, De Warande en De Biesboschzwemmers, zijn verheugd dat het gelukt is om voldoende officials te vinden die deze finales mogelijk willen maken.

Op zaterdag begint de juryvergadering om 14.30 uur en staat onder leiding van dhr. F. Paridaans, die geassisteerd wordt door mw. Heeger en dhr. Witte. Dhr Swart is de starter en op het jurysecretariaat zitten dhr. Michielsen en mw. de Jonge.

De juryvergadering op zondag begint een uur eerder, namelijk om 13.30 uur en staat dan onder leiding van dhr. van Eijl. De heren Maschino en Vlegels zijn de kamprechters en mw. Huisman is de starter. De tijden zullen gecontroleerd worden door de dames Wigchert en Knikker.

Naast de genoemde officials zijn ongeveer 25 tijdwaarnemers aanwezig om de tijden van de zwemmers te noteren en de keerpunten te controleren.

We wensen alle officials veel succes toe.

De opstellingen zijn hieronder te vinden

Deel dit: