Tijdsplanning BMF2023
Tijdsplanning BMF2023

Tijdsplanning BMF2023

Zaterdag 11 maart en zondag 12 maart 2023 worden in De Warande te Oosterhout de Brabantse Minioren Finales 2023 (BMF2023) georganiseerd door OZ&PC De Warande uit Oosterhout en De Biesboschzwemmers uit Werkendam.  Achter de schermen worden op dit moment de laatste zaken geregeld en dit heeft geresulteerd in de volgende tijdsplanning.

De zwemmers kunnen ongeveer vijf minuten voor aanvang van het inzwemmen toestemming krijgen om zich om te gaan kleden. Mocht het bad eerder klaar zijn, kan dit eventueel eerder zijn. Het verzoek aan de coaches is om er voor te zorgen dat iedereen rustig in de hal wacht.

Het inzwemmen zal beide dagen 25 minuten duren, zodat iedereen op tijd in clubtenue kan verzamelen in de ruimte bij de kleedkamers. Na de opkomst van eerst de deelnemers en aansluitend de officials zal de wedstrijd beginnen. Na zeven nummers zullen de eerste medailles uitgereikt worden. Het streven is om van alle nummers de medailles uit te reiken en vervolgens is het tweede deel van de wedstrijd. Aansluitend aan het laatste programma nummer zullen de overige medailles uitgereikt gaan worden. Het streven is om na ongeveer twee en een half uur klaar te zijn met de wedstrijd en prijsuitreikingen.

De tijdsplanning in het kort is als volgt:
Zaterdag 11 maart 2023
Toegang kleedruimtes 14:25 uur (eerder indien mogelijk)
Inzwemmen 14.30 – 14:55 uur
Opkomst verenigingen en jury 15.00 uur
Aanvang wedstrijd 15.15 uur
Einde 17.25 uur

Zondag 12 maart 2023
Toegang kleedruimtes 13:25 uur (eerder indien mogelijk)
Inzwemmen 13.30 – 13:55 uur
Opkomst verenigingen en jury 14.00 uur
Aanvang wedstrijd 14.15 uur
Einde 16.25 uur

Let op: dit is het streven van de organisatie; door omstandigheden kan het sneller of langzamer gaan dan het schema wat hier geplaatst is.

Deel dit: