Programmaboek BMF2023 dag 1 online
Programmaboek BMF2023 dag 1 online

Programmaboek BMF2023 dag 1 online

Over minder dan 24 uur beginnen de Brabantse Minioren Finales 2023 in Recreatieoord De Warande. De organisatie is in handen van OZ&PC De Warande uit Oosterhout en De Biesboschzwemmers uit Werkendam en op dit moment worden de laatste zaken geregeld.

Het programmaboek van de eerste dag staat op de livetiming-pagina en hier zullen ook de officieuze uitslagen gepubliceerd worden de komende dagen. Daarnaast komen hier ook de officiële uitslagen in pdf- en lxf-formaat te staan.

Het programmaboek van dag twee zal zaterdag 11 maart 2023 NA 18:00 uur op livetiming-pagina geplaatst worden.

De verenigingssecretariaten hebben zojuist de inschrijfbevestiging en informatie ontvangen. Het verzoek is binnen 14 dagen het startgeld over te maken. Daarnaast staat in deze mail informatie over het afmelden van zwemmers en het doorgeven van wijzigingen in estafettes. De vrijwilligers die al enkele weken bezig zijn met deze finales hebben er veel zin in en we hopen dat het een mooi weekend mag worden.

Deel dit: