Resultaten en foto’s dag 1 BMF2023
Resultaten en foto’s dag 1 BMF2023

Resultaten en foto’s dag 1 BMF2023

De eerste sessie van de Brabantse Minioren Finales 2023 zit er ondertussen op. Ruim 100 zwemmers hebben hun uiterste best gedaan om hun inschrijftijden te verbeteren en voor een kleine groep zwemmers waren er zelfs medailles.

De middag begon om 15.00 uur met de opkomst. De organiserende verenigingen, De Biesboschzwemmers en De Warande, kwamen als eerste naar voren en vervolgens kwamen de andere teams en werden ze op de foto gezet. Als laatste kwamen de officials naar voren gelopen onder leiding van de scheidsrechter. De foto’s kun je hier terug vinden.

Helaas konden halverwege de medailles niet uitgereikt worden, maar aan het einde van de sessie werden van alle 14 nummers de winnaars naar voren geroepen en kregen zij hun medaille omgehangen en konden ze op de foto.

De behaalde resultaten zijn terug te vinden op de livetiming pagina en daar staan ook alle links naar de uitslagen en het programmaboek voor de tweede dag.

Morgen is er nog een sessie en deze begint dan een uur eerder. Het inzwemmen begint om 13.30 uur en de opkomst zal om 14.00 uur beginnen. Het streven is om een kwartier later te beginnen met de wedstrijd en rond de klok van half vijf zijn de finales voorbij.

Deel dit: