Opgericht op 20 mei 1968
 
Zilver en Brons voor Ingmar Visser

Zilver en Brons voor Ingmar Visser

Leestijd: < 1 minuut

Dronten, 23 juni 2024 – In de Lage Vaart in Dronten werd dit weekend voor de tweede keer een open water wedstrijd gehouden. De watertemperatuur was lager dan vorig jaar, maar beter dan een week eerder in Bodegraven en Leiden. Ingmar Visser kwam namens de Biesboschzwemmers op de 1000 en 2000 meter schoolslag aan de start en wist op beide nummers in de prijzen te zwemmen.

Het eerste nummer van de dag was de 2km schoolslag en hierop was een kleine deelname. Ingmar Visser wist bij de senioren beslag te leggen op de tweede plaats. Later op de dag kwam Ingmar bij de masters op schoolslag aan de start. In zijn categorie, de heren 40+, wist Ingmar beslag te leggen op een derde plaats. Het verschil was maar vier seconden met de tweede plaats. In totaal werd Ingmar negende bij de heren vanaf 20 jaar.

Het komende weekend gaat het open water circus in Nederland verder met een wedstrijd op de Bosbaan in Amstelveen. Dit is een roeibaan waar al vele jaren open water wedstrijden worden gehouden. In België wordt ook een wedstrijd gehouden op een roeibaan, maar dan de roeibaan van Willebroek.

Uitslag Open water Lage vaart race

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com