Opgericht op 20 mei 1968
 
Winst voor Ingmar Visser in Sint-Niklaas

Winst voor Ingmar Visser in Sint-Niklaas

Leestijd: < 1 minuut

Sint-Niklaas (BEL), 15 augustus 2024 – Op provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas (BEL) werd voor de 51e keer een open water wedstrijd gehouden. In België hebben de wedstrijden allemaal hetzelfde formaat, namelijk ’s morgens de lange afstanden en ’s middags de korte afstanden. Ingmar Visser startte op de 3000 en 1000m schoolslag en hij kwam terug met mooie resultaten.

Het veld bestond uit 11 heren en Ingmar kon lang met de snelste meegaan. Uiteindelijk moest Ingmar ze laten gaan, maar zijn eindtijd was bijna goed voor een persoonlijk record. Het verschil met de snelste zwemmer was minder dan anderhalve minuut.

In de middag kwam Ingmar aan de start van de 1km schoolslag en in een veld van 22 25-plussers wist Ingmar als vierde te finishen, maar als derde in zijn eigen categorie. De eindtijd van Ingmar was zijn snelste van dit seizoen.

De volgende wedstrijden zijn in Heerjansdam en Oosterhout en deze vinden plaats in het laatste volledige weekend van augustus. Naast Ingmar zullen dan nog een aantal zwemmers aan de start komen.

Open water wedstrijd De Ster

 

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com