Opgericht op 20 mei 1968
 
Solide seizoenstart masters Biesboschzwemmers

Solide seizoenstart masters Biesboschzwemmers

Leestijd: < 1 minuut

Etten-Leur, 29 september 2024 – Een dag nadat de jonge leden van de Biesboschzwemmers in Oosterhout zwommen, kwamen negen masters in Etten-Leur aan de start van de vierde wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2024. Het was voor de meesten de eerste wedstrijd van het seizoen en dan is het kijken hoe het met de vorm na de zomer zit. In totaal werden er twee persoonlijke records gezwommen en daarnaast werden ook nog drie clubrecords verbeterd.

De clubrecords werden gezwommen door drie dames, namelijk Anne-Marie Verschoor-Vos, Johanna van Wijnen en Antoinette Kant. Johanna en Antoinette verbeterde allebei een record op de kortste afstand, namelijk de 25 meter. Antoinette verbeterde de 25m vrije slag in haar categorie en Johanna deed dit op de 25m vlinderslag. Anne-Marie verbeterde ook een record op de vlinderslag, maar dan op de 50 meter eveneens scherpte ze ook haar persoonlijke record aan. Het tweede persoonlijke record werd verbeterd door Sander van Tilburg. Hij haalde ruim zeven seconden van zijn oude toptijd af.

Voor Marjo Goelema, Nico Swart, Henri Verschoor, Ingmar Visser en Annette Wijnja wisten geen records te verbeteren en voor de één waren de resultaten positiever dan voor de ander. Echter het duurt nog even voordat de belangrijke wedstrijden op de kalender staan en dus is er nog voldoende tijd om in de juiste vorm te komen.

De volgende masterswedstrijden zijn al weer snel. In het tweede weekend van oktober staat er een wedstrijd in Zwijndrecht op het programma en een dag later in Papendrecht is het een gecombineerde limiet- en masterswedstrijd.

Uitslag ZC deel 4

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com