Opgericht op 20 mei 1968
 
Mastersrecords op rug- en schoolslag

Mastersrecords op rug- en schoolslag

Leestijd: < 1 minuut

Zwijndrecht, 12 oktober 2024 – In Zwijndrecht werd de eerste wedstrijd van het ROM circuit gehouden. Nico Swart en Henri en Anne-Marie Verschoor-Vos kwamen namens de Biesboschzwemmers aan de start. Nico en Anne-Marie startten drie keer en Henri op twee nummers. Met twee persoonlijke en twee clubrecords bij de masters was het een succesvolle deelname.

De twee persoonlijke records werden op de rugslag gezwommen. Henri wist zijn tijd op de 200 meter met bijna drie kwart van een seconde aan te scherpen. Ook Anne-Marie zwom op de rugslag een persoonlijk record, maar zij deed dit op de 50 meter. Ze verbeterde zich met vier tienden van een seconde en dit was ook direct een verbetering van het mastersrecord in haar categorie. Haar tijden op de 50m vlinder- en vrije slag waren kort bij haar beste tijden.

Nico zwom in Zwijndrecht 50 rug- en schoolslag en de 200m schoolslag. Hij was tevreden over zijn tijden op alle drie de nummers, maar de indeling van de 200 meter had volgens hem beter gekund. Ondanks de mindere indeling zwom hij wel een nieuw mastersrecord op dit nummer.

Morgen in Papendrecht komen Henri en Anne-Marie opnieuw aan de start en daarnaast staan nog zeven zwemmers ingeschreven. Voor de masters staan in november twee kampioenschappen op het programma. Begin november de Belgische kampioenschappen en eind november de Nederlandse versie.

Uitslag ROM Masters 1

 

WP Tumblr Auto Publish Powered By : XYZScripts.com