Zuidelijke Cirkel<p>17 februari 2024

Zuidelijke Cirkel

17 februari 2024

Georganiseerd door De Biesboschzwemmers

begint over

Nieuws

Livetiming

Contact

Livetiming


 

LAATSTE NIEUWS

Hieronder staan de berichten van de komende of laatste edtie die de Biesboschzwemmers georganiseerd hebben.

Wereld record tijdens Masterswedstrijd

Papendrecht, 7 januari 2023 – Tijdens de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel heeft een gemengde estafette ploeg in de categorie 240+ van ZPC Amersfoort... Lees verder "Wereld record tijdens Masterswedstrijd"

Recordpoging tijdens ZC2023

De eerste inschrijvingen voor de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2023 druppelen binnen en de organisatie werd verrast door de aankondiging van een recordpoging.... Lees verder "Recordpoging tijdens ZC2023"

Biesboschzwemmers organiseren masterswedstrijd

Op zaterdag 7 januari 2023 organiseren De Biesboschzwemmers in Sportcentrum Papendrecht de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2023. Dit is een wedstrijd voor zwemmers... Lees verder "Biesboschzwemmers organiseren masterswedstrijd"

Programma ZC2020 deel 1 bekend

Over een kleine 5 weken is de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2020. De cyclus wordt voor de 25e keer in het zuiden van... Lees verder "Programma ZC2020 deel 1 bekend"

Programmaboek ZC2019 deel 1

Komende zaterdag, 23 februari 2019, is de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2019. De Biesboschzwemmers zijn gastheer in Sportcentrum Papendrecht, het thuisbad van zwemvereniging... Lees verder "Programmaboek ZC2019 deel 1"

Biesboschzwemmers organiseren masterswedstrijd

De Biesboschzwemmers gaan in hun jubileum jaar weer een masterswedstrijd organiseren. De Werkendamse zwemvereniging organiseert op zaterdag 3 maart 2018 in Caribabad de eerste wedstrijd... Lees verder "Biesboschzwemmers organiseren masterswedstrijd"

Informatie ZC2014

Aanstaande zaterdag organiseren De Biesboschzwemmers samen met Den Doorn een masterswedstrijd in het Caribabad te Gorinchem. Dit is de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel... Lees verder "Informatie ZC2014"

Informatie ZC 2014 deel 1

Aanstaande zaterdag organiseren De Biesboschzwemmers samen met Den Doorn een masterswedstrijd in het Caribabad te Gorinchem. Dit is de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel... Lees verder "Informatie ZC 2014 deel 1"

Biesboschzwemmers en Den Doorn organiseren masterswedstrijd

In het nieuwe jaar worden in Zuid-Nederland weer 6 wedstrijden georganiseerd voor zwemmers van 20 jaar en ouder, de Zuidelijke Cirkel. De Biesboschzwemmers zullen samen... Lees verder "Biesboschzwemmers en Den Doorn organiseren masterswedstrijd"

Contact


Zuidelijke Cirkel