Inschrijving ZC2024 gesloten
Inschrijving ZC2024 gesloten

Inschrijving ZC2024 gesloten

Sinds 4 februari is de inschrijving voor de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2024 gesloten. Er zijn nog enkele nainschrijvingen geweest, maar vanaf nu is het alleen mogelijk om nog af te melden. Afmelden kan tot en met woensdag 14 februari 2024 20.00 uur, zoals ook in de folder staat.

Er zijn verenigingen uit 2 landen ingeschreven en in totaal komen er zwemmers namens 38 verenigingen aan de start. Er zijn 80 heren en 107 dames, in totaal 187 zwemmers, ingeschreven. Dit zijn beide records voor onze wedstrijd. Er zijn nog meer records wat deze grote groep zwemmers is goed voor 518 persoonlijke en 21 estafette starts. Alleen bij de estafettes hebben we in het verleden meer teams gehad. De persoonlijke starts zijn verdeeld over 227 heren en 291 dames. Bij de dames is dit een record, bij de heren hebben één jaar meer heren starts gehad.

Dit alles is nu op basis van de inschrijvingen, door ziekte, blessures of andere omstandigheden kunnen de aantallen nog wijzigen.

Een eerste inschatting van de tijdsplanning laat zien dat de wedstrijd inclusief de vermelde pauzes twee uur en 40 minuten gaat duren.

Op de livetiming pagina is alles terug te vinden.

Facebooktwittermail

Zuidelijke Cirkel