Informatie ZC2024 deel 1
Informatie ZC2024 deel 1

Informatie ZC2024 deel 1

Over 2 dagen is de eerste wedstrijd van de Zuidelijke Cirkel 2024. Wij zijn er trots op dat er een grote deelname is aan deze wedstrijd in Sportcentrum Papendrecht (Burgemeester Keijzerweg 10, 3353 CV Papendrecht). Er komen 189 zwemmers namens 40 verenigingen aan de start. Er zijn 522 persoonlijke en 20 estafette starts ingeschreven. Ondanks de grote inschrijving zal de wedstrijd, inclusief pauzes, iets meer dan twee en een half uur duren.

Programma

Na overleg met Harold Matla, organisator van de Zuidelijke Cirkel, is er besloten om GEEN programma’s voor de verenigingen te printen. Op de livetiming pagina is het programma te downloaden en er kan dan voor 2 varianten gekozen worden. Een volledig programma met extra informatie en alleen de startlijst, maar dan de 2 kolommen variant. Voor de jury zijn er uiteraard WEL programma’s beschikbaar.

Afmeldingen/wijzigingen

Afmeldingen en wijzigingen kunnen tot 11.00 uur per mail doorgegeven worden, daarna kunt u deze op papier inleveren bij het wedstrijdsecretariaat langs het zwembad.

Elektronische tijdwaarneming (ETW)

We werken met elektronische tijdwaarneming, maar niet bij de 25 meter nummers. Deze zullen met de stopwatch geregistreerd worden. Het starten vindt dus altijd aan de startzijde plaats.

Livetiming en -stream

Op de livetiming pagina op de website zullen de officieuze uitslagen geüpload worden en daarnaast is er ook een livestream beschikbaar.

Startgelden

Door het wegvallen van de programma’s voor de deelnemende verenigingen is de verenigingsbijdrage van € 2,00 komen te vervallen. In de bijlage treft u een overzicht aan van de startgelden. Het bedrag graag zo snel mogelijk, het liefst voor 17 februari 2024, overmaken op NL30 RABO 0368 7519 02 t.n.v. De Biesboschzwemmers o.v.v. ZC-2024-1 Papendrecht & Clubnaam.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u deze aan mij stellen en ik zal mijn best doen een antwoord te geven.

Facebooktwittermail

Zuidelijke Cirkel